Evenementenlocatie | Strandclub

Restaurant en strandclub

Ons restaurant is gesloten / alleen voor groepsreserveringen geopend.

Groepsreserveringen

Voor groepen vanaf 12 personen is er de mogelijkheid om met je eigen groep op pad te gaan. In overleg is het mogelijk om af te wijken van de standaard tijden.
Heb je er weleens aan gedacht om een potje waterkanopolo te spelen met je vrienden? Gaat jullie voorkeur uit naar 12 holes discgolf of spelen jullie liever een potje ultimate frisbee? Wij verzorgen het graag! Reserveren kan door te mailen aan info@watergoed.nl of bellen naar 0488 410 222 of 0488 200 202.

Overige activiteiten

Kanotocht
€20,-  (op basis van een 2- of 3- persoons kano)

Wat dacht je van een kanotocht? Met een 3-persoons kano vaar je richting de Linge. De tocht neemt zo’n 2,5 uur in beslag. Een picknickmandje met een lekkere lunch is optioneel. De kosten voor deze picknickmand is €15,- per persoon. In deze picknickmand zit het volgende:
3x een mini broodje vlees, vis, vega, 1x saladebeker, 1x Betuws vruchtensap, 1x fruit 1x candybar. De afstand bedraagt zo’n 6 kilometer. Je krijgt een tonnetje mee om er zeker van te zijn dat je waardevolle spullen droog blijven. Kanoën is naast voor vriendengroepen of stelletjes ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Je kunt reserveren voor de ochtend (11:00 uur tot 13:30 uur) of de middag ( 14:00 uur tot 17.30 uur), op basis van beschikbaarheid.

Zandziebar

De openingstijden van de kiosk, de mogelijkheden van het speeleiland, het boeken van kinderfeestjes, de verhuur en nog veel meer info vind je op www.zandziebar.nl