Evenementenlocatie | Strandclub

Een locatie die maanden dicht gezeten heeft weer omtoveren tot zomerse evenementenlocatie en strandclub had wat voeten in de aarde. Flextenten zijn gespannen, bloemenbakken zijn gevuld, buitenmeubilair opgeknapt, kussens gewassen en de kaarsjes staan weer op tafel naast de verse bloemen en plantjes. Ons zomerseizoen is van start met meer dan voldoende zitplaatsen overdekt én in het zonnetje. Dat geldt voor zowel de horeca alsook voor de verhuur van dagrecreatie. Laten we er samen een prachtig seizoen van maken. 

Restaurant en strandclub

Restaurant Watergoed is sinds 28 april 7 dagen per week open, momenteel iedere dag vanaf 10 uur.  Uiteraard in de setting zoals deze op dat moment gewenst is, rekening houdend met de maatregelen. Iedereen is dan ook van harte welkom voor een kopje koffie, cocktail, borrel, lunch of diner. De nieuwe lunchkaart is uiterst zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok. Zodra de maatregelen het toestaan zullen de openingstijden en aantal zitplaatsen verder verruimd worden. Reserveren voor het restaurant is gewenst en raadzaam wanneer je zeker wilt zijn van een plekje. Meer gegevens over het restaurant: www.restaurantwatergoed.nl. Op deze website vind je ook de lunchkaart. Voor het diner werken we momenteel met specials van de chef die per dag kunnen verschillen.

Net als verleden jaar is het mogelijk om tijdens het restaurantbezoek een heerlijke verfrissende duik te nemen. Gasten van het restaurant parkeren gratis. Ben je geen gast maar wil je wel gebruik maken van ons parkeerterrein? Voor het parkeren bieden wij een 3-maanden kaart aan a € 15, deze kun je aanschaffen bij de kassa in het restaurant.

Verhuur dagrecreatie   

Verhuur van onze dagrecreatie activiteiten zoals suppen, waterfietsen en kanovaren vindt vanaf komend jaar ook weer plaats vanaf Watergoed!
De verhuur is geopend vanaf 11 uur. Weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de openingstijden.

  • Sup – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Waterfiets – 1 uur € 10 | 2 uur 15
  • Kano – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Kajakken – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Windkart – dagdeel € 40
  • Optimist (zeilboot) – dagdeel € 25

Reserveren hiervoor is niet mogelijk maar geschiedt op basis van aankomst.

Overige activiteiten

Kanotocht
€20,-  (op basis van een 2- of 3- persoons kano)

Wat dacht je van een kanotocht? Met een 3-persoons kano vaar je richting de Linge. De tocht neemt zo’n 2,5 uur in beslag. Een picknickmandje met een lekkere lunch is optioneel. De kosten voor deze picknickmand is €12,50 per persoon. De afstand bedraagt zo’n 6 kilometer. Je krijgt een tonnetje mee om er zeker van te zijn dat je waardevolle spullen droog blijven. Kanoën is naast voor vriendengroepen of stelletjes ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Je kunt reserveren voor de ochtend (11:00 uur tot 13:30 uur) of de middag ( 14:00 uur tot 17.30 uur), op basis van beschikbaarheid.

Groepsreserveringen

Voor groepen vanaf 8 personen is er de mogelijkheid om met je eigen groep op pad te gaan. In overleg is het mogelijk om af te wijken van de standaard tijden.
Heb je er weleens aan gedacht om een potje waterkanopolo te spelen met je vrienden? Gaat jullie voorkeur uit naar 12 holes discgolf of spelen jullie liever een potje ultimate frisbee? Wij verzorgen het graag! Reserveren kan door te mailen aan info@watergoed.nl of bellen naar 0488 410 222 of 0488 200 202.

Zandziebar

De openingstijden van de kiosk, de mogelijkheden van het speeleiland, het boeken van kinderfeestjes, de verhuur en nog veel meer info vind je op www.zandziebar.nl

Familiedag en feestjes

Wist jij dat wij ook particuliere feestjes verzorgen?
Zie jij jezelf al staan met je broers, zussen, schoonouders, neven en nichten? Terwijl alle kinderen lekker op het strand aan het spelen zijn!
De mogelijkheden zijn zeer divers. Van een borrel met hapjes onder de tipi tot aan een volledig verzorgd diner en een spel Moon Trees.
Wanneer je een familiedag boekt, behoort het reserveren van onze wateractiviteiten ook tot de mogelijkheden. Informeer voor onze beschikbaarheid en meer informatie bij Janou door een mail te sturen aan info@watergoed.nl.

Download onze cateringsuggesties voor de vele mogelijkheden tijdens evenementen en doe inspiratie op.