Evenementenlocatie | Strandclub

Restaurant en strandclub

Wij zijn momenteel als eventlocatie besloten voor groepsreserveringen en events van 9 mei tot 16 juli 2022. Iedereen is na 16 juli weer dan ook van harte welkom voor een kopje koffie, cocktail, borrel, lunch of diner. Meer gegevens over het restaurant: www.restaurantwatergoed.nl. Op deze website vind je ook de lunchkaart / dinerkaart.

Verhuur dagrecreatie   

Verhuur van onze dagrecreatie activiteiten zoals suppen, waterfietsen en kanovaren is mogelijk wanneer het restaurant geopend is.  Na 16 juli 2022 is het weer mogelijk om het water op te gaan en de volgende activiteiten te boeken.

  • Sup – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Waterfiets – 1 uur € 10 | 2 uur 15
  • Kano – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Kajakken – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Windkart – dagdeel € 40
  • Optimist (zeilboot) – dagdeel € 25

Reserveren hiervoor is niet mogelijk maar geschiedt op basis van aankomst.

Overige activiteiten

Kanotocht
€20,-  (op basis van een 2- of 3- persoons kano)

Wat dacht je van een kanotocht? Met een 3-persoons kano vaar je richting de Linge. De tocht neemt zo’n 2,5 uur in beslag. Een picknickmandje met een lekkere lunch is optioneel. De kosten voor deze picknickmand is €15,- per persoon. In deze picknickmand zit het volgende:
3x een mini broodje vlees, vis, vega, 1x saladebeker, 1x Betuws vruchtensap, 1x fruit 1x candybar. De afstand bedraagt zo’n 6 kilometer. Je krijgt een tonnetje mee om er zeker van te zijn dat je waardevolle spullen droog blijven. Kanoën is naast voor vriendengroepen of stelletjes ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Je kunt reserveren voor de ochtend (11:00 uur tot 13:30 uur) of de middag ( 14:00 uur tot 17.30 uur), op basis van beschikbaarheid.

Groepsreserveringen

Voor groepen vanaf 12 personen is er de mogelijkheid om met je eigen groep op pad te gaan. In overleg is het mogelijk om af te wijken van de standaard tijden.
Heb je er weleens aan gedacht om een potje waterkanopolo te spelen met je vrienden? Gaat jullie voorkeur uit naar 12 holes discgolf of spelen jullie liever een potje ultimate frisbee? Wij verzorgen het graag! Reserveren kan door te mailen aan info@watergoed.nl of bellen naar 0488 410 222 of 0488 200 202.

Zandziebar

De openingstijden van de kiosk, de mogelijkheden van het speeleiland, het boeken van kinderfeestjes, de verhuur en nog veel meer info vind je op www.zandziebar.nl

Familiedag en feestjes

Wist jij dat wij ook particuliere feestjes verzorgen?
Zie jij jezelf al staan met je broers, zussen, schoonouders, neven en nichten? Terwijl alle kinderen lekker op het strand aan het spelen zijn!
De mogelijkheden zijn zeer divers. Van een borrel met hapjes onder de tipi tot aan een volledig verzorgd diner en een spel Moon Trees.
Wanneer je een familiedag boekt, behoort het reserveren van onze wateractiviteiten ook tot de mogelijkheden. Informeer voor onze beschikbaarheid en meer informatie bij Janou door een mail te sturen aan info@watergoed.nl.

Download onze cateringsuggesties voor de vele mogelijkheden tijdens evenementen en doe inspiratie op.