Evenementenlocatie | Strandclub

Wat hebben we een bijzondere tijd achter de rug. Op prachtige dagen waarop normaal gesproken het volledige terras vol zou zitten, bleef het stil. Maar per 1 juni j.l. zijn wij weer open met het restaurant én terras. Uiteraard onder strenge voorwaarden waar we ons gezamenlijk aan dienen te houden.  

De transformatie van Wintergoed naar zomerse evenementenlocatie en strandclub werd enige tijd geleden al in beweging gezet. Flextenten zijn gespannen, bloemenbakken zijn gevuld, buitenmeubilair opgeknapt, kussens gewassen en de kaarsjes staan weer op tafel naast de verse bloemen en plantjes. Ons zomerseizoen is bezig. Dat geldt voor zowel de horeca alsook voor de verhuur van dagrecreatie. Laten we er samen een prachtig seizoen van maken. 

Restaurant en strandclub

Restaurant Watergoed is sinds 1 juni weer 7 dagen per week open vanaf 10 uur tot sluit, uiteraard in de setting zoals deze op dat moment geadviseerd wordt vanuit het RIVM. Iedereen is dan van harte welkom voor een kopje koffie, cocktail, borrel, lunch en diner. De nieuwe zomerkaart is uiterst zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok. Voor ieder wat wils; van een vegetarische salade tot een dikke hamburger! Reserveren voor het restaurant is gewenst en raadzaam wanneer je zeker wilt zijn van een plekje. Meer gegevens over het restaurant: www.restaurantwatergoed.nl. Op deze website vind je ook de menukaart.

Net als verleden jaar is het mogelijk om tijdens het restaurantbezoek een heerlijke verfrissende duik te nemen.
Voor het parkeren bieden wij een 3-maanden kaart aan voor ons parkeerterrein a € 15, deze kun je aanschaffen bij de kassa in het restaurant.

Verhuur dagrecreatie   

Verhuur van onze dagrecreatie activiteiten zoals suppen, waterfietsen en kanovaren vindt vanaf komend jaar ook weer plaats vanaf Watergoed!
De verhuur is geopend vanaf 11 uur. Weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de openingstijden.

  • Sup – 1 uur € 7.5 | 2 uur € 10
  • Waterfiets – 1 uur € 10 | 2 uur 15
  • Kano – 1 uur € 10 | 2 uur € 15
  • Kajakken – 1 uur € 7.5 | 2 uur € 10
  • Elektrische bootjes (2-persoons) – Klaverbladvaren om de boeien heen € 5 p.p.
  • Windkart – dagdeel € 40
  • Optimist (zeilboot) – dagdeel € 25

Reserveren hiervoor is niet mogelijk maar geschiedt op basis van aankomst.

Overige activiteiten

Kanotocht 
€ 20 (op basis van een 2- of 3-persoons kano)

Wat dacht je van een Kano tocht? Met een 3-persoons kano vaar je richting de Linge. De tocht neemt zo’n 2,5 uur in beslag. Ga je liever 3 uur op pad? Ook dat kan. Picknickmandje is optioneel! De afstand bedraagt zo’n 6 kilometer. Je krijgt een tonnetje mee om er zeker van te zijn dat je waardevolle spullen droog blijven. Kanoën is naast voor vriendengroepen of stelletjes ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Je kunt reserveren voor de ochtend (11 tot 14 uur) of de middag (vanaf 14 uur tot 17.30 uur), op basis van beschikbaarheid.

In de maanden juli en augustus hebben wij op woensdag, zaterdag en zondag 
een uitgebreider activiteiten aanbod;

Bugxter rijden 
€ 22.5 p.p. (op basis van min. 2 pers.)
Tijdsblok: 11.00 tot 12.00 uur

Voor de wat spectaculairdere activiteit bieden we bugxter rijden aan. Je stapt met twee personen in een bugxter en rijdt een prachtige route door de Betuwe onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Rijbewijs verplicht.

Quad rijden 
€ 17.5 - € 30 (op basis van min. 2 pers.)
Tijdsblok: 12.30 tot 13:30 uur

De oude bekende van velen is het Quad rijden. Een aantal rondes op de zandbaan met snelheid waarna je je behendigheid mag testen op onze speciaal daarvoor ingerichte parcours. 1 quad op 4 deelnemers. Te boeken vanaf 12 jaar. Minderjarig? dan dienen je ouders voor akkoord te tekenen.

Moon Trees 
€ 17.5 p.p. (op basis van min. 4 pers.)
Tijdsblok: 14.00 tot 16.00 uur

Moon Trees eiland ligt in de plas, het eerste eiland gezien vanaf het strand op Watergoed. Verdeeld over een grootte van 120 x 60 meter vormen onverharde paden en natuurlijke elementen een speelveld waar jong en oud zich kan uitleven tijdens een spelletje Moon Trees. Een innovatieve game waarbij je avontuurlijk en actief bezig bent. De uitdaging zit hem niet alleen in snelheid maar ook in tactiek en samenwerking.
Kleine voorbehoud in verband met de Corona maatregelen, indien noodzakelijk wordt deze activiteit vervangen. 

Combinatietarief: boek 3 programma’s op 1 dag en betaal € 40 p.p.

Boeken voor bovenstaande activiteiten kan door te mailen naar info@watergoed.nl of, indien het kort dag is, bel naar 0488-410 222 of 0488 200 202. 

Groepsreserveringen

Voor groepen vanaf 8 personen is er de mogelijkheid om met je eigen groep op pad te gaan. In overleg is het mogelijk om af te wijken van de standaard tijden.
Heb je er weleens aan gedacht om een potje waterkanopolo te spelen met je vrienden? Gaat jullie voorkeur uit naar 12 holes discgolf of spelen jullie liever een potje ultimate frisbee? Wij verzorgen het graag! Reserveren kan door te mailen aan info@watergoed.nl of bellen naar 0488 410 222 of 0488 200 202.

Zandziebar

Verleden jaar heeft Kiosk Zandziebar een upgrade gehad. Er is volop geschilderd en geklust. Een safaritent is geplaatst voor de ontvangst van groepen en het assortiment is uitgebreid. Ook de verhuur van kano’s, sup’s en waterfietsen geschiedde vanaf die zijde. Die mogelijkheid blijft er, openingstijden van de verhuur zijn gelijk aan de tijden van de kiosk.
De openingstijden van de kiosk, de mogelijkheden van het speeleiland, het boeken van kinderfeestjes en nog veel meer info vind je op www.zandziebar.nl

Familiedag en feestjes

Wist jij dat wij ook particuliere feestjes verzorgen?
Zie jij jezelf al staan met je broers, zussen, schoonouders, neven en nichten? Terwijl alle kinderen lekker op het strand aan het spelen zijn!
De mogelijkheden zijn zeer divers. Van een borrel met hapjes onder de tipi tot aan een volledig verzorgd diner en een spel Moon Trees.
Wanneer je een familiedag boekt, behoort het reserveren van onze wateractiviteiten ook tot de mogelijkheden. Informeer voor onze beschikbaarheid en meer informatie bij Lianne of Janou door een mail te sturen aan info@watergoed.nl.

Download onze cateringsuggesties voor de vele mogelijkheden tijdens evenementen en doe inspiratie op.

Agenda