Strandclub

Op een zonnige dag stap je het liefst in de auto of op de fiets om van het lekkere weer te genieten. Bij Watergoed kan je chillen én actief bezig zijn. We hebben dagelijks een aantal activiteiten voor je klaar staan. Hier kan je gebruik van maken, mits deze beschikbaar zijn! Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de quads in gebruik zijn voor een (groot) evenement. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de activiteiten kan je ons altijd bellen op het nummer: 0488 410 222.

Naast zonnen, zwemmen en chillen is er veel meer te doen op Strandclub Watergoed. We hebben verschillende activiteiten zoals: verschillende watersporten, quadrijden en klimmen in ons uitdagende klimpark.

Parkeren doe je op onze bewaakte parkeerplaats. Als gast parkeer je gratis!
Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant!

Menukaart en dagrecreatie

Hieronder kun je door onze nieuwe menukaart voor de zomer 2017 bladeren. Liever als PDF?
icon-menukaart

icon-dagkaart
Mogelijkheden voor dagrecreatie 2017

Agenda

1504, 2018

Open dag 15 april 2018

204, 2018

The Animals – 2 april 2018

2611, 2017

Inloopdag HSReizen

1811, 2017

Absolutely Floyd

Onze nieuwe menukaart Summer 2017

Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen