Strandclub

Op een zonnige dag stap je het liefst in de auto of op de fiets om van het lekkere weer te genieten. In  restaurant Watergoed en op het terras aan het water ben je van harte welkom.

De strandclub formule zoals je hem van ons gewend bent wijzigt per 2019. Het restaurant blijft onveranderd geopend. 7 dagen per week vanaf 10 uur open en een overheerlijk terras aan het water waar je kunt genieten van een uitgebreide dranken- en menukaart. Terwijl de ouders genieten op het terras kunnen de kinderen nog gewoon spelen op het strandje aan de waterkant . Ook blijft het voor eenieder die ons restaurant bezoekt, jong en oud, mogelijk om tussendoor een verfrissende duik te nemen. De ligweides hebben echter een nieuwe bestemming gekregen en zijn per heden gesloten voor dagrecreatie en zonaanbidders.

Zonnebaden én actief bezig zijn kan vanaf heden op Zandziebar. De wateractiviteiten verhuizen vanaf Watergoed die kant op: SUP’s, waterfietsen, kano’s en kajaks. Je kunt voor deze activiteiten niet reserveren. Om deze materialen te huren meld je je bij het centrale uitgifte punt aldaar, dit geschiedt op basis van aankomst.

Zandziebar is de nieuwe plek om te recreëren, gelegen aan de overkant van de plas. Je ziet de kiosk liggen vanaf het terras van Watergoed. De aanrijdroute echter verschilt je komt er door de weg langs het water te volgen. Zandziebar heeft een groot eigen parkeerterrein, je betaalt € 5 per auto bij het betreden hiervan. Er is ook de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen voor €30. Dit abonnement is geldig op alle parkeerplaatsen van de recreatiegebieden van Uiterwaarde. Honden zijn op Zandziebar niet toegestaan.

Naast een enorm strand met een grote grasstrook en de diverse wateractiviteiten wordt ook het tweede eiland van Zandziebar in gebruik genomen: Moon trees eiland. Dit eiland is te betreden via een brug vanaf het eerste eiland. Hier wordt Moon Trees gespeeld, een super gave nieuwe activiteit. Bekijk voor meer informatie hierover: www.zandziebar.nl

Graag tot ziens in restaurant Watergoed en op het terras!

Parkeren doe je bij Watergoed op onze bewaakte parkeerplaats. Als gast parkeer je gratis!
Uitrijdkaarten zijn verkrijgbaar in ons restaurant!

Menukaart

Bekijk hieronder onze lunchkaart en dinerkaart als PDF:

Lunch: icon-menukaart

Diner: icon-menukaart

Agenda

We hebben een erg leuke middag gehad, op een mooie plek. Erg veel plezier gehad tijdens de activiteiten en we werden goed begeleid.
Berbera, Platowood
Wij kwamen met 30 mensen voor een gevarieerd programma. 15 mannen en 15 vrouwen sportief, minder sportief tussen de 35 en de 60. Jullie zijn er in geslaagd deze dag voor iedereen meer dan geslaagd te laten zijn. Spannend genoeg voor de durfals (super tof dat Dennis ter plekke regelde dat de mannen de shedder in actie zagen en zelfs enkele hem konden rijden) en veilig genoeg voor de minder stoere onderons. Accommodatie super, sfeer super, begeleiding goed afgestemd op onze groep, lunch in overvloed en van zeer goede kwaliteit. Wat ons betreft een aanrader in alle opzichten!!! Vele van ons gaan jullie terugzien.
Babette, SCH '44
Het was perfect geregeld. Goede instructies. We hebben geklommen en iedereen van ons heeft grenzen verlegd. Voor teambuilding het perfecte uitje. We hebben gelachen en soms een traan gelaten. We komen zeker bij jullie terug. Iedereen was erg enthousiast.
Natasja, ROC Nijmegen