Suppen
Suppen
Suppen

Suppen

Zoek naar balans op je board en duw jezelf met een peddel over het water. Suppen is een van de snelst groeiende watersporten van dit moment! Het is een heerlijke combinatie van actief bezig zijn en genieten van de omgeving en elkaar. Heb jij het al geprobeerd?

Suppen staat voor ‘Stand Up Paddle’. Deze nieuwe watersport, overgewaaid uit Hawaii, blijkt een groot succes in Nederland. Het suppen kan op rustig en wild water. Dit betekent dat je overal deze sport kan uitoefenen. Met een surfboard en een lange peddel ga je het water op. Klim of stap op het board en zoek je evenwicht. Met de peddel duw je jezelf vooruit in het water. Bij het suppen train je 95 procent van de spieren in je lichaam. Kies voor deze heerlijke workout!

Suppen is ook een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Je kan een workshop volgen of voor een bepaalde tijd zelf aan de slag gaan. Deze activiteit kan natuurlijk gecombineerd worden met andere (water)activiteiten. En bij dit alles kan een heerlijke lunch of barbecue niet ontbreken. Zo heb jij een compleet verzorgde dag! Suppen kan gewoon zonder reservering. Zodra strandclub Watergoed geopend is liggen de supboards voor je klaar!