Waterfietsen
Waterfietsen
Waterfietsen

Waterfietsen

Onze mooie plas in Valburg heeft veel te bieden. Waaronder een goed restaurant met heerlijk terras aan het water. Iedereen is het erover eens dat dit de beste manier is om een dag te genieten! Waarom zou je een bezoek aan Watergoed niet combineren met onze geliefde waterfiets?

Fietsen op het water in Valburg

Waterfietsen bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Je hoeft niet alleen te trappen, je buurman of buurvrouw trapt ook mee! Omdat het water rustig is, is waterfietsen helemaal niet zwaar. Aan de overkant van het water ligt Zandziebar; een recreatiegebied met eigen kiosk en eilanden. Het eerste eiland is gebouwd met natuurlijke elementen, dit speeleiland is gratis toegankelijk en is met de waterfiets eenvoudig te bereiken. Het eiland heeft een steiger waar je aan kan meren.

Je kunt tijdens het waterfietsen genieten van het uitzicht vanaf het water en de tijd nemen om de prachtige omgeving te bewonderen. Een eigen waterfiets kun je huren bij een medewerker in het strandpaviljoen van Restaurant Watergoed.