Al vallen de mussen nu nog van het dak, bij Watergoed zijn we al weer met de winter bezig. Na de tijden met strandfeesten en bruiloften, breek de koudere periode aan die ook zeker haar charmes heeft.

Wintergoed

Evenementenlocatie Watergoed blijft het gehele jaar open. In de koude tijden van het jaar, vanaf november, wordt de locatie omgetoverd in winterse sferen. De naam Watergoed veranderd naar Wintergoed!
Dit jaar pakken we extra groots uit. Lichtjes in de bomen, kerstbomen op het terrein en uiteraard zullen de vuurkorven niet ontbreken. Het sfeervolle strandpaviljoen, welke een transformatie heeft ondergaan, zal ook een andere sfeer krijgen. Deze, en de andere ruimtes, zullen de perfecte plek vormen voor jouw kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, winterbruiloft of ander uitje.

Catering

Wintergoed heeft een eigen cateringkaart. De zomerse salades van Watergoed maken plaatsen voor de oer-Hollandse pot met dampende stamppotten.

De eerste uitjes staan al in de agenda van Wintergoed gepland. Heb je speciale wensen? Wil je met jouw groep de locatie exclusief huren? Dat kan allemaal. Neem contact met ons middels het nummer 0488 410 222