Wintergoed: jouw winterse evenement

Zodra de winter van zich laat horen, de dagen korter worden en avonden langer, betekent dit voor Watergoed een grote omslag: Watergoed wordt in de winter omgetoverd tot Wintergoed.

Grote houtskoolbarbecues, een OFYR, de Green Egg of rookovens, de koks van Watergoed houden van buiten koken.

Ook in de winter is Watergoed de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje, meeting, borrel of feest. Tientallen kaarsen, een knapperend vuurtje, pruttelende stamppotten en zachte kussens. Dit alles met de ruige Kapschuur of de karakteristieke Jachtkamer als decor. Maar vergeet vooral onze stijlvol aangeklede tipitenten niet! Zie jij het al voor je?

Zo vier je je kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, eindejaarsbijeenkomst in de sfeervolle omgeving van Wintergoed. En als je op zoek bent naar een stoere outdoor activiteit: dan hebben wij goed nieuws voor je! Zoek het avontuur op tijdens de Off Road special, om vervolgens weer binnen op te warmen met een kop warme chocolademelk.

Lees ook onze BLOG over ‘Winterproof Events‘!

Restaurant

Restaurant Watergoed wordt in de winter omgetoverd tot een knus plekje. Het interieur verandert mee met de seizoenen, inclusief knisperende haardvuurtjes. Gedurende de dag hanteert het restaurant één menukaart. Voor de evenementen gelden onze winterse cateringsuggesties. Maak het uitje compleet met een Glühwein ontvangst of smakelijke barbecue als afsluiter.

Gratis activiteit

Boek een hele dag vergaderarrangement voor minimaal 8 personen en krijg een gratis activiteit als break van de dag. Keuze uit: bugxter rijden, 4×4 demo, of een quad sport experience.

Nieuwe activiteiten

Ook kun je jouw vergadering of borrel combineren met een nieuwe activiteit als;

  • MINUTE TO WIN IT; probeer binnen het beschikbare tijdsbestek zoveel mogelijk bizarre en vrolijke activiteiten te voltooien.
  • RECYCLE CONSTRUCTION; bouw met je team een constructie van gedumpte materialen. Zorg ervoor dat uiteindelijk zoveel mogelijk balletjes de gehele baan afrollen.
  • BOUW JE EIGEN BOBSLEE; verdeel je team in een ontwerper, bouwers, inkopers en monteurs. Ontwerp met de aanwezige materialen je eigen bobslee.
  • MINDWALK; mindful wandelen gecombineerd met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Activiteiten in de winter

Uitermate geschikte activiteit voor in de winter: terreinrijden in Land Rover Defenders!
Maar ook vele andere programma’s waaronder paintball, quad rijden, bugxter rijden en Moon Trees kunnen de hele winter door geboekt worden.

Openingstijden

Evenementenlocatie Watergoed is alle dagen geopend, het hele jaar door. Voor het restaurant hanteren we aangepaste openingstijden: in de winter geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur.

Winterbrochure 2019

[3d-flip-book mode=”thumbnail-lightbox” urlparam=”fb3d-page” id=”18227″ title=”false” lightbox=”dark”]

Winterse catering

[3d-flip-book mode=”thumbnail-lightbox” urlparam=”fb3d-page” id=”18217″ title=”false” lightbox=”dark”]

Agenda

Winterse arrangementen

Wie denkt dat Watergoed alleen in de zomer een optie is voor een evenement of uitje, heeft het mis. Bijna alle activiteiten die Watergoed biedt, zijn prima uit te voeren in de winter. Maar, speciaal voor de winter hebben wij een aantal programma’s uitgelicht die uitstekend passen bij dit seizoen. Bekijk de programma pagina voor ons volledige aanbod