Onze unieke locatie aan het meer vormt het perfecte decor voor een onvergetelijk feest. Met live muziek, verlichte dansvloeren, en culinaire verrassingen van onze chefs, bieden we een feestervaring die je nooit vergeet.

Of het nu gaat om een jubileum, kerstborrel of zomerfeest, Watergoed is de plek waar magische herinneringen worden gemaakt en de teamgeest wordt versterkt.

Bereid je voor op het bedrijfsfeest van het jaar, waar plezier, samen (be)leven en onvergetelijke momenten centraal staan!

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Moderne voorzieningen

  • High-end catering

  • Duurzaam

Waar zaken, natuur & plezier samenkomen

Bedrijfsfeest bij Watergoed

Op zoek naar de perfecte setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest? Zoek niet verder dan Watergoed. Ons betoverende landschap en het rustgevende uitzicht over het meer bieden een unieke locatie die van elk bedrijfsfeest een bijzondere gelegenheid maakt.

Of je nu een feestelijke jubileumviering organiseert, een jaarlijkse kerstborrel, of een spetterend personeelsfeest, bij Watergoed hebben we alles om er een feest van te maken. Met flexibele binnen- en buitenruimtes, fantastische eventmanagers en insta-waardige decoratie, zal jouw feest er uitspringen!

En laten we vooral het culinaire aspect niet vergeten: onze chefs verzorgen met passie en creativiteit het eten en drinken.

Het bedrijfsfeest bij Watergoed wordt niet alleen een succes, maar zal naar meer smaken!

Een Bedrijfsfeest bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!