Ontsnap aan het kantoor en beleef het ultieme bedrijfsuitje bij Watergoed!

Met onze adembenemende locatie aan het water is het de ideale plek om collega’s te verbinden en samen nieuwe herinneringen te maken. Van teambuilding activiteiten tot ontspannen borrels aan de waterkant, bij Watergoed geven we ’teamspirit’ een hele nieuwe dimensie.

Klaar voor een dag vol plezier, samenhorigheid en onvergetelijke ervaringen? Laat het werk even achter je en laat Watergoed het decor zijn van jouw perfecte bedrijfsuitje.

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Moderne voorzieningen

  • High-end catering

  • Duurzaam

Even weg van kantoor

Bedrijfsuitje bij Watergoed

Ontsnap aan de routine van het kantoor en duik in een dag vol inspiratie – het perfecte bedrijfsuitje vier je bij Watergoed!

Gelegen aan een schitterend, kraakhelder meer is Watergoed dé uitgelezen locatie om collega’s niet alleen dichter bij elkaar te brengen, maar ze ook een unieke ervaring te bieden die ze niet snel zullen vergeten.

Van competitieve teambuilding activiteiten tot het bouwen van vlotten om de samenwerking te stimuleren tot relaxte middagen met een barbecue aan het water, bij Watergoed is álles mogelijk.

Waardoor onze gasten steeds weer terugkomen? Door onze geweldige catering! Onze gekwalificeerde chefs staan klaar om jullie te verrassen met culinaire hoogstandjes. Van snelle hapjes tot uitgebreide diners, elk gerecht is een feestje op zich. Smakelijk!

Een Bedrijfsuitje bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!