Beleef de ultieme familiedag bij Watergoed!

Onze prachtige locatie aan het meer biedt de perfecte setting voor zowel ontspanning als avontuur voor alle leeftijden. Van smakelijke foodtrucks tot leuke activiteiten, wij zorgen voor een dag vol plezier en onvergetelijke momenten.

Dus, of je nu een groot familiefeest plant of gewoon een gezellige dag wilt doorbrengen met je dierbaren, bij Watergoed vind je het allemaal!

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Moderne voorzieningen

  • High-end catering

  • Duurzaam

Voor jong en oud

Familiedag bij Watergoed

Zin om met de hele familie een geweldige dag te beleven? Dan is Watergoed de plek waar je moet zijn! Onze natuurlijke locatie, met een glinsterend meer en prachtige groene weiden, biedt de perfecte achtergrond voor een fijne familiedag.

Of je nu op zoek bent naar een relaxte dag met een gezellige picknick en wandeling langs het meer, een spetterend festival of een dag vol actie en avontuur met leuke activiteiten, bij Watergoed hebben we alle mogelijkheden om jouw perfecte familiedag te realiseren!

Voor de foodies in de familie hebben we zelfs foodtrucks met allerlei lekkernijen, of kies voor een heerlijke gezamenlijke maaltijd bereid door onze topchefs.

Kinderen, ouders, opa’s en oma’s, iedereen zal zich vermaken!

Een Familiedag bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!