Het vieren van een jubileum bij Watergoed wordt een bijzondere ervaring dankzij de onvergetelijke omgeving. Onze locatie, met uitzicht op een kristalhelder meer en veelzijdige, authentieke ruimtes, biedt een mooie achtergrond voor welke viering dan ook.

De catering voegt daar nog een extra laag aan toe, met heerlijke gerechten bereid door onze professionele chefs. Of je nu kiest voor lichte hapjes of een uitgebreid menu, je jubileum bij Watergoed zal niet alleen in het teken staan van goede herinneringen, maar ook van goede smaak.

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Moderne voorzieningen

  • High-end catering

  • Duurzaam

Waar zaken, natuur & plezier samenkomen

Jubileum vieren bij Watergoed

Vier je jubileum bij Watergoed en maak er een feest van om nooit te vergeten! Bij ons krijg je geen standaard feest, maar een unieke ervaring in onze waanzinnige locatie met uitzicht op een schitterend meer.

Onze topchefs toveren de heerlijkste hapjes en maaltijden op tafel, of je nu kiest voor een lekker borrelhapje of een volledig diner. Nog grootser? Doen wij ook! Waar hou je van? Een festival met live muziek en foodtrucks, of toch liever een actieve buitendag vol sport, spel en avontuur? Jij kiest, wij regelen het!

Bij Watergoed zorgen we ervoor dat jouw jubileum een topfeest wordt waar iedereen het nog lang over heeft!

Een Jubileum bij Watergoed ziet er zo uit

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!