Ben jij op zoek naar een magische, winterse locatie voor jouw kerst- of nieuwjaarsfeest? Dan ben je op de juiste plek.

Watergoed transformeert in de wintermaanden tot een sprookjesachtig winterparadijs aan het water. Sfeervolle lichtjes dwarrelen boven de paden, een mysterieuze mist omhelst de velden en het ijzige meer zorgt voor een oogverblindend uitzicht.

  • Van 12 tot 3500 man

  • Gratis parkeren

  • Makkelijk bereikbaar

  • Moderne voorzieningen

  • High-end catering

  • Duurzaam

Een magische winterervaring

Kerst & Nieuwjaar bij Watergoed

Stel je voor: een warme, knisperende vuurkorf verwelkomt je bij aankomst. De geur van vers gebakken brood en gegrild vlees vult de lucht, afkomstig van onze beroemde live-cooking en barbecue. Onze ervaren chefs bereiden de heerlijkste gerechten op de barbecue, zelfs in de kou. Geniet van de winterse gezelligheid terwijl je buiten staat, omringd door de natuur en het zachte licht van kaarsen en fakkels.

Binnen bieden we een warme, intieme setting waar je kunt genieten van een uitgebreid kerstdiner of een gezellige nieuwjaarsborrel. Onze ruimtes zijn sfeervol ingericht met kerstdecoraties, zodat je helemaal in de feeststemming komt. Of je nu kiest voor een informeel samenzijn met hapjes en drankjes of een formeel diner, bij Watergoed is alles mogelijk.

Ons team staat klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van een stijlvolle ontvangst tot een feestelijke afsluiting, wij zorgen ervoor dat jouw kerst- of nieuwjaarsfeest onvergetelijk wordt. Met flexibele arrangementen en maatwerkoplossingen kunnen we aan al jouw wensen voldoen.

Dit is Watergoed in de Winter

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!