Transformeer jouw vergadering bij Watergoed tot een bron van inspiratie! Kies uit één van onze prachtige ruimtes.

Vergaderingen komen tot leven met onze standaardvoorzieningen, inclusief LCD TV of beamer, snelle Wifi-verbinding, flipover met papier en stiften en blocnotes met potloden. Daarnaast mag je genieten van onbeperkt (goede) koffie, thee en mineraalwater, een gezonde fruitschaal en diverse lekkernijen. Elke vergadering is uiteraard uit te breiden met een heerlijke lunch.

Even een verfrissende kijk nodig? Wissel dan af met één van onze activiteiten. Gegarandeerd succes!

  • 2 vergaderzalen

  • Tot wel 100 personen

  • Koffie en thee

  • 70 inch TV-schermen

  • High-end catering

  • 55+ activiteiten

Hier kan je uit kiezen

Waar zaken, natuur & plezier samenkomen

Vergadering bij Watergoed

Als je gaat vergaderen bij Watergoed word je omgeven door de authentieke charme van bijvoorbeeld onze Vide of de Kapschuur, maar geniet je van de moderne voorzieningen.

Terwijl het zonlicht door de houten balken filtert, biedt het uitgestrekte uitzicht op het glinsterende meer een serene achtergrond die de geest verruimt en de creativiteit stimuleert. Perfect voor een vergadering die zowel inspirerend als rustgevend is.

Onze high-end catering mag je ook zeker niet vergeten. Met verse, lokale ingrediënten transformeren onze chefs elke maaltijd. Of het nu gaat om een energieke lunch tussen de vergaderingen door, of een barbecue ter afsluiting van de dag, onze cateringdienst verzekert een gastronomische reis die de zintuigen prikkelt en bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring bij Watergoed.

Dit is hoe een vergadering bij Watergoed eruitziet

Dit doen wij ook

Wat vinden andere gasten van de locatie?

Geïnteresseerd?

Wij ontmoeten je graag.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!